BioTokoLogo

CATERING - ALGEMEEN


ONZE CATERING


Al meer dan 10 jaar verzorgd BioToko wekelijks catering in en rond Zutphen, Deventer en wijde omgeving.
Wij verzorgen het eten, zetten alles voor u klaar en halen alles vuil op.
Als BioToko uw catering verzorgd kiest u voor gemak en kwaliteit. Wij koken zo puur mogelijk en maken daarbij gebruik van de beste ingrediënten.
Al ons vlees is biologisch en meer dan 90 procent van onze inkoop is van biologische kwaliteit.
Wij cateren al vanaf 12 personen en hebben ruime ervaring met groepen tot 250 personen..

HOE WERKT HET
Bij voorkeur bestelt u de catering minimaal 1 week van te voren. U neemt contact op en we bespreken uw wensen.
Bij voorkeur via 06 515 32 405

Op basis daarvan ontvangt u per mail een offerte
met daarin een gedetailleerde beschrijving van de afspraken inclusief de kosten.

Deze berekenen we als volgt:
- We rekenen de prijzen die u ook betaald als u bij ons afhaalt.
- Daar bovenop betaalt u een bedrag voor organisatie en gebruik apparatuur.
- Dit bedrag is afhankelijk van de groepsgrootte. Hoe meer mensen, hoe lager de bijdrage voor organisatie en apparatuur.
- Indien u borden en bestek wilt komt er € 1 bovenop.
- En een vergoeding voor de gereden kilometers.

Eventueel geeft u aan wat u nog wilt laten aanpassen.
U ontvangt dan een aangepaste offerte.
Als u akkoord gaat mailt u dat aan ons, en maakt minstens 50% van het afgesproken bedrag over, voor de in de offerte vermelde datum.
De afspraak is definitief zodra wij het geld hebben ontvangen.
Tot 6 dagen voor de catering kunt u de hoeveelheid personen nog laten aanpassen.
De dag na de catering betaald u het resterende bedrag.

DE STANDAARD CATERING
De standaard catering (ongeveer 600 gr pp) is als volgt samengesteld:

Nasi Putih - Witte basmati en Jasmijnrijst - 45 gr
Nasi Goreng - rijst met groenten en roerei - 70 gr
Bami Goreng - gebakken noedels met groenten - 70 gr
Smoor Djawa - gesmoord rundvlees met nootmuskaat - 85 gr
Rendang - pittig rundvlees met kokos en kemiri - 85 gr
Sambal Telor - ei in kruidige tomatentensaus - 0,8 st
Tahu-Tempeh - sojablokjes met paprika / tomatensaus - 45 gr
Sajur Lodeh - Gemengde groenten in kokossaus - 50 gr
Sajur Kerrie - gemengde groenten in milde kerriesaus - 50 gr
Sambal Boontjes - sperciebonen in pittige saus - 50 gr

PRIJZEN STANDAARD CATERING
Minimaal 12 personen met een totale besteding van meer dan € 250

Prijzen per persoon.
  12 - 19 personen € 19,50
  20 - 29 personen € 18,95
  30 - 39 personen € 18,50
  40 - 59 personen € 18,00
  60 - 89 personen € 17,50
  90 -119 personen € 16,95
120 -149 personen € 16,50
150 -199 personen € 16,25
meer dan 200 personen € 15,95

CATERING OP MAAT
Naast de standaard catering kunt u de catering geheel op maat laten samenstellen. U kunt kiezen uit zo’n 30 gerechten, waaronder een ruime keuze glutenvrij en vegetarisch. Alle gerechten worden voorzien van kaartjes met ingrediënten en de verplichte allergenen. Kijk hieronder, op onze bezorgsite, naar het actuele aanbod gerechten:

BESCHIKBARE GERECHTEN


HOEVEEL TAFELS
De gewenste lengte van de tafels staat op de offerte.
Zorg voor stevige tafels. Er komt per Shafing Dish (SD) ongeveer 5 liter kokend water op de tafel te staan + het gewicht van het eten (5 kilo).
Haal licht ontvlambare materialen uit de buurt van de Shafing Dishes.
Houdt kinderen en huisdieren uit de buurt.
Als de branders eenmaal aan staan dient u de SD niet meer te verplaatsen.

BELANGRIJK - BUITEN OPSTELLEN KAN NIET
Het eten wordt opgewarmd middels warm water volgens de au-bain-marie methode met branders met een soort spiritus-gel. Deze mogen niet op de tocht staan. (ook binnen niet) Hierdoor is buiten installeren dus niet mogelijk.
Als de brandervlammetjes op de tocht staan wordt het water in de bakken niet, of niet snel genoeg warm. Wel kunt u in een aparte tent de catering opstellen, maar daar mag het ook niet tochten.

OPWARMEN
Op het moment dat wij bij u komen zijn de gerechten 2-6 graden koud.
Na het aansteken van de branders duurt het 2 uur voordat het eten warm genoeg is om te gaan eten. De branders branden ong.3 uur.

DEKSELS
Het enige dat u nu nog hoeft te doen is de deksels eraf halen.
Berg deze op in de bijgeleverde HOGE grijze kratten.
(Er komt nogal wat condenswater vanaf, en ze nemen anders veel ruimte in beslag)


BORDEN
Wij verhuren ook borden/bestek. (bord, mes, vork, lepel = € 1 p.p.) Wij nemen alles vuil weer mee.

BEZORGEN EN OPHALEN
De meeste catering verzorgen wij binnen 25 km rond Zutphen.
In Zutphen bezorgen we gratis.
Daarbuiten voor € 0.30 per km, 1x voor het brengen en 1x voor het ophalen.

Boven de 50 personen wordt het voor u en ons rendabel om op een grotere afstand een catering te verzorgen.
Afhankelijk van de groepsgrootte is er dan dus catering mogelijk.
van Utrecht tot Enschede en van Zwolle tot Venlo.

Voor reserveren, bestellen en eventuele vragen
bel je met 06 515 32 405 - Frank Loef


laatst aangepast op 6-8-21

BioTokoCatering