LOSSE GERECHTEN

OVERZICHT LOSSE GERECHTEN


Hieronder staan alle losse gerechten. Je kunt deze:

- In het restaurant, los of extra bij een rijsttafel bestellen.

- Als los gerecht afhalen of laten bezorgen.

- Bij een standaard catering extra bestellen of omruilen.

hoeveel heb ik nodig


We verkopen ruim 30 gerechten. Bijna alles is door ons zelfgemaakt.
Uitgebreide uitleg en ingredienten en allergenendeclaratie vindt u op onze webshop

Ons advies is 600-800 gram per persoon.

Onderverdeeld in:
Basis gerecht 220 gram
Vlees/vega 180 gram
Groenten 200 gram

LOSSE BAKJES
Alle gerechten zijn in losse bakjes te koop.
U kunt ook kiezen voor een

3-VAKS AFHAALMENU:
Voorbeeld inhoud bij benadering:

BASIS = nasi of bami – 220 gr
vlees of VEGA – 180 gr
Groente naar keuze – 200 gr



BASIS-GERECHTEN

witte rijst

mengsel van witte basmati- en jasmijnrijst

nasi goreng

Gebakken volkoren-basmati-rijst met ei en groenten

bami goreng

gebakken eiermie met ui en selderij

mihoen

mie, gewokt met gemengde groenten

nasi kuning

witte rijst gekookt in geelwortel en kokosroom

nasi djawa

pittige volkoren basmatirijst met fijne spekjes

VLEES-GERECHTEN

smoor djawa

rundvlees met ketjap en nootmuskaat

rendang

rundvlees met kokos en kemiri

babi ketjap

varkensvlees in milde zoete ketjapsaus

ajam kuning

kipdij-filet in milde kokos-geelwortelsaus

ajam ritja

kipdij-filet met citroengras in pittige saus

ajam cashew

kipdij-filet met cashew in zoetzure saus

sate ajam

gemarineerde kipdij-filet incl satesaus

VEGA-EIWIT-GERECHTEN

sambal telor

ei in licht-pittige kemiri-tomatensaus

foe yong ei

omelet met groentenin zoete tomatensaus

tahu-tempeh

met paprika, petehbonen en tomaat

tempeh goreng

gebakken tempeh, Indonesisch gekruid

tjap-tjoi cashew

zoetzure groenten met cashewnoten

vegan rendang

paddestoelen in rendangsaus

GROENTEN-GERECHTEN

gado-gado-groenten

geblancheerde groenten met o.a.spercibonen
broccoli, spitskool, komkommer, paprika en tauge

tumis broccoli

gewokte groenten mild gekruid

orak-arik

knapperige groenten met roerei

sajur lodeh

boontjes in kokosroom met bambu-scheuten

sajur kerrie

gemengde groenten in mild kerriesaus

sambal boontjes

pittige boontjes met paprika en ketjap

tumis aubergine

aubergine in pittige tomatensaus

EXTRA BIJGERECHTEN

satesaus(warm)

saus voor sate en gado-gado

tempeh kering(koud)

gefrituurde tempeh, pittig zoet gekruid

atjar kuning

tafelzuur van gemengde groenten

seroendeng

kruidig gewokt kokosstrooisel

sambal badjak

zoete extra pittige sambal
huisgemaakt

spekkoek

indische cake met specerijen
100% biologisch uit eigen patisserie

krupuk

met 19% garnalen
AANGEKOCHT

VEGAN krupuk

van tapiocazetmeel met kruiden
AANGEKOCHT

Spekkoek uit eigen patisserie
Catering Rekken
Catering Almen
Catering Laren