De standaard catering (ongeveer 600 gr pp) is als volgt samengesteld:

 

Nasi Putih - Witte basmati en Jasmijnrijst - 35 gr

Nasi Goreng  - rijst met groenten en roerei  - 70 gr

Bami Goreng - gebakken noedels met groenten - 70 gr

 

Smoor Djawa - gesmoord rundvlees met nootmuskaat - 85 gr

Rendang - pittig rundvlees met kokos en kemiri - 85 gr

 

Sambal Telor - ei in kruidige tomatentensaus - 0,8 st

Tahu-Tempeh - sojablokjes met paprika / tomatensaus - 40 gr

 

Sajur Lodeh -  Gemengde groenten in kokossaus - 50 gr
Sajur Kerrie - gemengde groenten in milde kerriesaus - 50 gr

Sambal Boontjes - sperciebonen in pittige saus - 50 gr

 

CATERING OP MAAT

Naast de standaard catering kunt u de catering geheel op maat laten samenstellen.
U kunt kiezen uit zo’n 30 gerechten, waaronder een ruime keuze glutenvrij en vegetarisch. Alle gerechten worden voorzien van kaartjes met ingrediënten en de verplichte allergenen.

 

Alvast aantekeningen maken?
Download dan hier ons formulier catering.

Hier staat ook de allergie en dieet-info op.

 

BioToko - biologisch-indonesisch sinds 2011