HOEVEEL TAFELS

De gewenste lengte van de tafels staat op de offerte.
Zorg voor stevige tafels.

 

Er komt per Shafing Dish (SD) ongeveer 5 liter kokend water op de tafel te staan + het gewicht van het eten (5 kilo). Haal licht ontvlambare materialen uit de buurt van de Shafing Dishes. Houdt kinderen en huisdieren uit de buurt. Als de branders eenmaal aan staan dient u de SD niet meer te verplaatsen.

 

STEL DE TAFELS BINNEN OP

Het eten wordt opgewarmd middels warm water volgens de au-bain-marie methode met branders met een soort spiritus-gel. Deze mogen niet op de tocht staan. (ook binnen niet) Hierdoor is buiten installeren dus niet mogelijk.

 

Als de brandervlammetjes op de tocht staan wordt het water in de bakken niet, of niet snel genoeg warm. Wel kunt u in een aparte tent de catering opstellen, maar daar mag het ook niet tochten.

 

OPWARMEN

Op het moment dat wij bij u komen zijn de gerechten 2-6 graden koud.

Na het aansteken van de branders duurt het 2 uur voordat het eten warm genoeg is om te gaan eten. De branders branden ong. 3 uur.

 

DEKSELS

Het enige dat u nu nog hoeft te doen is de deksels eraf halen.

Berg deze op in de bijgeleverde HOGE grijze kratten.

(Er komt nogal wat condenswater vanaf, en ze nemen anders veel ruimte in beslag)

 

SMAKELIJK ETEN

 

 

BioToko - biologisch-indonesisch sinds 2011